dimecres, 24 d’abril del 2013

2a Catalana Femenina

CN Olot 13 – CN Catalunya 8 (3-2; 4-2; 4-3; 2-1)
Dissabte 20 d'abril de 2013

És una llàstima que aquest any la temporada s’acabi tant aviat. En aquesta segona volta s’ha vist una millora molt positiva en el joc de les olotines que ara quedarà aplaçada fins la pròxima temporada.
L’exemple més clar d’aquesta evolució es va viure a l’aigua en el darrer partit de la temporada; un partit aplaçat en el qual les del CNO s’hi jugaven el fet d’avançar dues posicions en la taula de classificació.
El partit en sí doncs, va esdevenir el marc on s’hi van reflectir tots aquests aspectes que han donat una nova identitat a l’equip. Així, en atac es va saber aprofitar els punts forts que s’han anat treballant aquestes darreres setmanes amb un resultat molt positiu ja que molts dels gols van aconseguir-se d’aquesta manera; de la mateixa manera, en defensa van estar molt atentes a la transició de retorn, fent els canvis necessaris per ajustar-la i equilibrar-la i aconseguint quasi sempre frenar el joc de contraatac de les rivals.
És per això, pel fet de saber què és el que es fa bé, que l’equip a acumulat una sèrie de bons partits que han servit per generar un joc més regular i estable que ha permès poder plantar cara a equips com el Sta. Eulàlia, el Geieg o el Martorell i guanyar a d’altres com l’Autònoma, el Molins o el Catalunya.
Ara toca un merescut descans que donarà l’oxigen necessari per preparar la temporada que ve amb una perspectiva més assenyada.

Cal felicitar a totes les jugadores que han format part d’aquest equip ja que ha estat una temporada molt complicada, sobretot per factors externs al waterpolo, i la seva valentia ha fet que s’hagi aconseguit arribar al final en un estat excel•lent com a equip.

FELICITATS!!!

SAMPERE, Adela; AGUSTÍ, Alba (2); JAIME, Zaida (2); ALBELLA, Ester (5); FONT, Núria; ORÓS, Paula; DESEURA, Gemma; SEGURA, Xènia; CARRASCO, Paula; GARRIGA, Vanesa; AGUILERA, Beth (2); LÓPEZ, Tània; FUENTES, Cristina (2).