dimecres, 24 d’abril del 2013

Juvenil

CN Premià 7 – CN Olot 11 (3-3; 1-3; 0-3; 3-2)
Diumenge 21 d'abril de 2013

Cada partit és una final, l’equip està en la recta final de la lliga classificat en segona posició a 3 punts del tercer.
Aquest diumenge passat els juvenils del CN Olot no van defraudar i van guanyar còmodament un partit que a priori era complicat.
Els olotins van tardar 8 minuts en centrar-se en el partit i realitzar el ajustaments necessaris en defensa fet que les va costar un 3 a 3 a l’electrònic. Però a partir del segon quart els locals ja no van disposar de tantes facilitats per poder marca i només el van aconseguir en una sola ocasió fins arribar als dos últims minuts del partit on el relaxament dels olotins els va permetre poder maquillar el resultat amb 3 gols més.
En atac els olotins van estar una mica espessos; generaven opcions per poder definir, però els errors en las passades o la falta de velocitat en el moment de definir van fer que només aconseguissin finalitzar 11 vegades, poques si tenim en compte la gran quantitat d’opcions creades.
El diumenge vinent hi ha una final i possiblement definitiva, ja que s’enfronten amb el tercer classificat, el CN Granollers, i una victòria olotina els distanciaria a 5 punts amb 8 en joc i amb totes les opcions per classificar-se pel play-off d’ascens.

IBERN, Jan (3); VELASCO, Gerard; CRIBERO, Adrià; LUQUE, Fran; VENTOLÀ, Joan; ABEL, Arnau (4); BOIX, Martí; COLOMER, Sergi (4); ABEL, Pau; ORTIZ, Pol.