dimecres, 17 d’abril del 2013

CATALUNYA-BRASIL

Aquest diumenge, va ser un dia molt especial pel waterpolo olotí que últimament ens està mal acostumant. Fa mig any als Jocs Olímpics de Londres van ser Blai Mallarach i Jennifer Pareja els qui d’alguna manera representaven el nostre waterpolo, aquest cap de setmana els ha tocat a Xavier Buch a Gerard Reixach i a Ferran Plana.
Tots tres varen participar el diumenge en el partit que va enfrontar a les Seleccions de Catalunya i del Brasil. Xavier Buch va ser un dels àrbitres, Gerard Reixach va formar part del conjunt català i Ferran Plana va ser el 2n entrenador d’aquesta selecció.
Un esdeveniment més festiu que esportiu, però d’un nivell molt alt si tenim en compte que la majoria dels jugadors de la selecció espanyola de waterpolo són catalans. El resultat final va ser de 8 gols a 3, i entre els golejadors van estar l’Albert Español amb 3 dianes, en Pere Estrany i en Francesc Sánchez amb 2 gols cadascú i l’Oscar Carrillo que n’ha ha anotat 1 de gol.
El waterpolo olotí ha de continuar treballant per augmentar el número de practicants perquè aquests fets siguin més freqüents, ja que sembla que a Olot hi ha quelcom especial pel waterpolo.
Ja fa anys que els waterpolistes de la casa participen en els entrenaments que convoca la federació de totes les edats i molts cops, fins i tot, al final són convocats per les seleccions que representen a Catalunya.
És una sort que cal aprofitar-la i potenciar-la.



FELICITATS A TOTS PEL TREBALL QUE ESTEU FENT.