dimecres, 24 d’abril del 2013

Aleví

CN Catalunya  4– CN Olot 8 (2-3; 1-1; 0-1; 0-3; 0-0; 1-0)
Dissabte 20 d'abril de 2013

Molt bon partit dels més petits de la casa.
El partit va tenir diverses lectures molt clares. La primera és que en aquest grup tots els equips tenen un nivell semblant i que això, si no s’està pel partit en el partit, pot fer decantar el resultat a favor o en contra. La segona és que aquest equip de l’Olot demostra que en defensa tenen un esperit de sacrifici molt positiu ja que sempre intenten neutralitzar el joc del contrari a base d’esforç i lluita encara que els jugadors rivals siguin més forts. També, que en atac encara es perdona molt; l’equip olotí va gaudir de nombroses oportunitats durant les dues primeres parts que podien haver marcat una diferència molt més clara ja des de bon principi.
Després de dies sense competir sembla que els olotins en tenen moltes ganes i ara ve un mes i mig en que es jugaran la resta de partits del grup que s’han d’encarar amb ganes.

SEGURA, Biel; COMA, Joan; CASADEVALL, Arnau; LUQUE, Eloi; RUIZ de CAÑAS, Alvaro; MARTÍ, Isaac; NASPLEDA, Aleix; COMA, Marc; GHICA, Iulian; TARRÚS, Marc; VILA, Biel; CONGOST, Jordi; CURRIUS, Gerard.