dimarts, 30 d’abril del 2013

Juvenil

CN Olot 13 – CN Granollers 20 (4-5; 3-4; 2-5; 4-6)
Diumenge 28 d'abril de 2013

Els juvenils van pagar molt cara la falta d’intensitat defensiva i es van portar un seriós correctiu del CN Granollers que va venir amb la lliçó ben apresa del partit d’anada i van aprofitar la relaxació dels jugadors locals una mica cansats tots plegats.
Els garrotxins es van desgastar massa per remuntar un resultat advers ja des dels primers minuts de joc. La falta de concentració inicial  va permetre als visitants anar-se'n de 3 gols en només 4 minuts de joc i els locals van anar a remolc fins aconseguir capgirar el marcador i col•locar-se 7 a 6. Tot seguit els olotins van encadenar 8 minuts d’espant amb molts errors en la presa de decisions que va fer que encaixessin un parcial de 0 a 8 defintiu.
Ja sense energies van fer front a l'últim quart en el qual els visitants van mantenir la diferència de 7 gols assegurant-se la victòria.
Aquest partit ha de servir als olotins per aprendre la importància de no relaxar-se i adormir-se sobre els llorers.

REYES, Marc; IBERN, Jan (2); VELASCO, Gerard; LUQUE, Fran; VENTOLÀ, Joan; ABEL, Arnau (5); BOIX, Martí; COLOMER, Sergi (5); ABEL, Pau (1); ORTIZ, Pol; RODEJA, Nil.