dimarts, 16 d’abril del 2013

Catalana preferent Masculina

AEN Júpiter 13– CN Olot 12 (4-1 ; 3-5 ; 2-4 ; 4-2)
Dissabte 13 d'abril de 2013

Derrota marcada per errors puntuals dels olotins, com ja va passant des de fa jornades. La lliga és molt igualada i els errors acaben decantant un partit cap a la victòria o la derrota. Aquest dissabte els garrotxins van equivocar-se massa cops per poder emportar-se una victòria.
Així i tot van perdre només per un gol després d'aixecar un 4 a 0 inicial i entrant a l’últim quart guanyant per un gol. Però els errors dels últims 8 minuts jugant a un nivell molt més baix del que solen fer, va llançar pel terra tot l’esforç fet durant el segon i tercer quart.
Només queden 4 partits, molt complicats tots ells; possiblement el que més, és el del dissabte vinent a la piscina de l’Autònoma, un partit que ja en condicions normals és considerat com de màxima dificultat, el fet de ser en play-off li suma dificultat. Però els olotins no poden deixar escapar més punts si volen tenir opcions a l’ascens directe i això obliga a buscar el màxim premi a cerdanyola..
La temporada es fa llarga, però només cal un mes més d’esforç per poder tancar una temporada d’escàndol.

MARTÍN, Gilbert; GUTIERREZ, Àngel (3); ROURA, David; BAÑOS, Izan; LOBATO, Abel; REIXACH, Marc (1); IBERN, Jan (1); PUERTO, Daniel; PLANA, Jesús (3); PLANA, Ferran; COLOMER, Sergi; ABEL, Arnau (4).