dimarts, 16 d’abril del 2013

Catalana Preferent Masculina

CN Poble Nou B 11 – CN Olot 6 (3-1 ; 4-1 ; 2-2 ; 2-2)
Dissabte 06 d'abril de 2013

Segona derrota de la temporada pels absoluts olotins. Una derrota que fa mal, no per la derrota en si mateixa sinó pel com es va donar.
Els de la garrotxa en cap moment va estar dins el partit contra un CN Poble Nou que va jugar a un gran nivell tancant el segon quart a un marcador de 7 a 2. En la segona meitat els olotins van despertar una mica però no van poder apropar-se en el marcador.
El de dissabte són d’aquells partits per oblidar o per tenir d’exemple de com no s’ha de sortir a jugar un partit. Els visitants van estar apàtics i adormits, i això combinat amb la falta d’encert en els llançaments i un equip local que va jugar a un gran nivell, va propiciar la primera derrota d’aquesta segona fase.
Ja es sabia de la complexitat d’aquesta fase i de la igualtat entre els equips, no es poden relaxar, queden 5 partits cadascun  d'ells més important que l’altre.
El proper dissabte els absoluts olotins visiten al Júpiter amb el qual van empatar a Olot.

MARTÍN, Gilbert; GUTIERREZ, Àngel (1); ROURA, David; BAÑOS, Izan (1); LOBATO, Abel; REIXACH, Marc (1); IBERN, Jan; PUERTO, Daniel; PLANA, Ferran (1); COLOMER, Sergi (1); ABEL, Arnau (1).