dilluns, 19 de març del 2012

2a CATALANA FEMENINA

AE Sta.Eulàlia 20 CN Olot 7 (3-1; 7-0; 5-4; 5-2)
Dissabte, 16 de març de 2012

En aquest últim partit de la competició no es va poder veure massa joc, ja que l’equip de l’Hospitalet, que és un dels principals aspirants
a l’ascens, va imposar des de l’inici un ritme difícil de neutralitzar.
De fet, el partit va quedar sentenciat a la segona part amb un parcial contundent de 7 a 0, en part per la seva superioritat i en part per el relaxament en defensa de les olotines que amb un 3 a 1 veien el partit assequible i varen descuidar l’objectiu principal, que era evitar, precisament, el que va passar en aquesta part.
Durant les dues últimes parts el partit es va desenvolupar en paràmetres més normals. Es varen començar a aprofitar les ocasions de les quals es disposava i el partit va començar a ser més igualat.
El resultat però, era previsible, ja que en aquesta categoria hi ha dos equips molt superiors a la resta que ara hauran de jugar les fases d’ascens a categoria nacional.
Les olotines hauran de fer una parada temporal i reiniciar la competició amb el Campionat de Catalunya en format d’eliminatòries en dates encara no fixades, segurament posteriors a setmana santa.
Serà positiu canviar el xip i fer sessions d’entrenament més entretingudes que malgrat tot, preparin a les olotines pels pròxims partits que seran de cloenda de la temporada.

SAMPERE, Adela; AGUSTÍ, Alba (4); JAIME, Zaida ; ALBELLA, Ester; ROMERO, Mireia; ARGUILEA, Lorena; DESEURA, Gemma; CARRASCO Paula; NOGUÉ, Vanesa (1); AGUILERA Elisabeth; FUENTES, Cristina (2).