dimecres, 14 de març del 2012

ALEVÍ

CN Sabadell 13 CN Olot 2 (3-1; 0-1; 5-0; 0-0; 2-0; 3-0)
Diumenge, 11 de març 2012

Massa diferència de gols pels mèrits que van fer els olotins.
A part de tenir  jugades molt clares d’atac que malauradament van desaprofitar i que haguessin perfilat de forma diferent el resultat, també cal remarcar que els Olotins van sortir amb les idees molt clares en la circulació de la pilota per evitar la pèrdua de la mateixa
Malgrat aquestes consignes, una tercera part dolenta va desconcentrar als joves jugadors del CN Olot i va canviar radicalment la dinàmica del partit cap a malament tot i els esforços de l’equip.
És veritat que el fet de lluitar les pilotes encara és una de les característiques de l’equip, però ara ja s’ha de pensar en incorporar altres aspectes, com la circulació i la protecció de la pilota davant de la pressió del rivals.
És important no només per evitar perdre pilotes, a més fer-ho bé et permet atacar amb més facilitat. S’haurà de treballar per seguir millorant.

AGUILERA, Ivan; TARRÚS, Marc; MARTÍ, Gerard; VILA, Biel; RUIZ de CAÑAS, Alvaro; GHICA, Iulian Razvan; COMA, Marc; COMA, Joan; CRIBERO, Adrià; ROMERO, Braian; RUIZ, Francesc; RUBIO, Jordi; CONGOST, Jordi; MARTÍ, Isaac.