dijous, 29 de març del 2012

JUVENIL

CN Rubí 8 – CN Olot 11 (1-3; 2-2; 4-3; 1-3)
Diumenge 25 de març de 2012

Aquest era una partit de vital importància per les aspiracions del olotins i l’equip va tenir l’actitud que feia falta en aquestes situacions.
No va ser el millor partit si s'analitza el nivell de joc dels juvenils, però malgrat aquest handicap, que sol aparèixer en partits com aquests, van demostrar estar molt concentrats i conscients de la transcendència del partit. Van donar imatge d’equip compenetrat, molt necessària per poder fer front a aquesta fase on tots els partits seran complicats.
Els visitants van agafar l’inicitiva en el marcador amb un 0 a 3, però  vallesans no ho van deixar córrer i van presionar en tot moment i no van deixar als olotins que marxessin en el marcador, mantenint una diferencia tan sols d’un gol fins al final del tercer quart on van aconseguir empatar a 7. Aquest només els va durar 9 segons ja que els de la garrotxa van tornar a marcar.
Al començament de l'últim quart els locals van empatar un altre cop, però aquesta vegada la reacció dels visitants va ser més contundent  i amb un parcial de 0 a 3 van sentenciar el partit.
Cal destacar que els olotins no van baixar mai els braços i davant l’asetjamentconstant dels  locals van mostrar molta fermesa per soportar la pressió i treure endavant un partit molt important.
Ara no es torna a jugar fins el 15 d’abril contra el CN Sant Feliu, en una altra final clau per aspirar a l'eliminatòria final d'ascens.

MELNYK, Anton; REYES, Marc; CHERNOV, Vladys; VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; VENTOLÀ, Joan; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David; IBERN, Jan (3); PUERTO, Daniel; COLOMER, Sergi (4); GASULLA, Miquel (2); ABEL, Arnau (2).