dimecres, 14 de març del 2012

3a CATALANA MASCULINA

CN Olot 8 – CN Sallent 9 (2-0 ; 1-2 ; 3-3 ; 2-4)
Dissabte 10-03-2012 

Parit de poc nivell el disputat aquest passat dissabte a la piscina de Les Tries i que com sol passsar en aquests casos, va guanyar l’equip que menys errors va fer.
Els olotins no van a estar en la línia dels últims partits cometent una gran quantitat d’errors incomprensibles tant en la defensa a pressió com en la definició. En cap moment l'equip es va semblar a l’Olot del partits anteriors i això va ser determinant..
És veritat que al començament del partit semblava que els olotins s'emportarien la victòria sense tenir que esforçar-se gaire; precisament aquest fet va fer que els olotins es relaxessin i juguessin al mateix ritme dels visitants, fet que va jugar molt a favor del CN Sallent que al final es va portar el partit cap al seu jardí.
Quan els locals van voler reaccionar van confondre intensitat i ritme amb precipitació, afavorint així els errors en atac i en defensa que donaven moltes facilitats als visitants per anar marcant i apropant-se en el marcador, fins al punt que a falta de 7 segons van marcar el gol de la victòria i van  deixar als locals amb cara de “tontos”.
Els olotins han d’aprendre a imposar el seu ritme en els partits que juguen, independentment del rival que tinguin davant, per continuar creixent i millorant com a equip.
És veritat que cada vegada queden menys partits i que la posició de l’equip no és la millor (penúltims), però també és veritat que l’equip està creixent i millorant al llarg de la temporada, amb partits bons i partits dolents, com el del dissabte passat, que serveixen d'experiència. Tot això entra dins de la normalitat d’un equip absolut on més de la meitat del seus jugadors són cadet i juvenils.
S’ha de continuar millorant partit rere partit!

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel; COLOMER, Sergi (1); REIXACH, Marc (1); PLANA, Jesús (3); GASULLA, Miquel (1); ABEL, Arnau; RAVIÑA, César (1); PUERTO, Daniel; MELNYK, Anton; SOY, Sergi (1); IBERN, Jan.