dijous, 29 de març del 2012

ALEVÍ

CN Mataró 7 CN Olot 2 (1-0; 2-1; 0-0; 2-0; 2-1; 0-0)
Diumenge  25-03-2012


Molt bon partit dels alevins del Club ja que s’enfrontaven al millor equip del grup que compta els seus partits amb victòries i algunes amb força diferència.
Els olotins tenen dues cares ben diferenciades i aquest cap de setmana passat s’han vist totes dues.
La positiva és que la defensa de l’equip és contundent i aferrissada i això permet encaixar pocs gols si aconsegueixen estar concentrats tot el partit cosa que es va aconseguir contra els maresmencs. Durant tot el partit es va veure intensitat a l’hora de defensar i això va impedir que els del Mataró juguessin còmodes.
En canvi, en atac hi ha poc moviment i poques idees sobretot per culpa de les pèrdues de pilota que condiciona als joves jugadors conscients que una pèrdua pot comportar un gol en contra; això fa que els marcadors quedin sempre curts.
Malgrat tot cal felicitar a l’equip pel seu esperit de lluita que permetrà en un proper futur marcar una identitat ben clara.
Ara caldrà treballar per millorar l’atac i aconseguir ser més resolutius de cara a la porteria.


AGUILERA, Ivan; TARRÚS, Marc; MARTÍ, Gerard; SEGURA, Biel; CASADEVALL, Arnau; GHICA, Iulian Razvan; VILA, Biel; COMA, Joan; CRIBERO, Adrià; ROMERO, Braian; RUIZ, Francesc; RUBIO, Jordi; CONGOST, Jordi; COMA, Marc.