dijous, 29 de març del 2012

3a CATALANA MASCULINA

CN Martorell 15 – CN Olot 9 (3-1; 2-2; 4-3; 6-3)
Dissabte 24 de març de 2012

Els absoluts del CN Olot els va sobrar un quart. Dissabte tocava anar a una piscina complicada contra el segon classificat, el CN Martorell. No era un enfrontament fàcil i requeria la màxima concentració per part dels de la garrotxa.
Els locals es van posar ràpidament davant en el marcador, però els olotins van poder aguantar i mantenir aquesta distància de dos gols fins al final del tercer quart. Durant els últims 8 minuts la història va canviar i els locals van augmentar la diferència fins al 15 a 9 final. Aquest fet es va deure principalment a errors defensius que van tenir molt a veure amb el grau de tensió de l'equip olotí en aquest últim període fet que va donarals del Baix Llobregat la possibilitat de poder usar unes de les seves principal armes, la sortida al contraatac.
Els olotins que venien de jugar un excel·lent partit en atac contra el CN Premià es van veure controlats en tot moment pels locals que van treballar molt bé defensivament amb basculacions i col·laboracions ràpides, afavorits també per les petites dimensions de la piscina que els anava a favor.
Només queden dos partits després del descans de setmana santa i està tot quasi decidit però els garrotxins no es donaran per vençuts, principalment en el partit de tornada amb el GEiEG el proper 14 d’abril a Les Tries.

MELNYK, Anton; GUTIERREZ, Àngel; RAVIÑA, Cèsar (1); IBERN, Jan; COLOMER, Sergi; REIXACH, Marc (1); PUERTO, Daniel; PLANA, Jesús (3); SOY, Sergi (1); ABEL, Arnau (1); GASULLA, Miquel (2).