dilluns, 5 de març del 2012

3a CATALANA MASCULINA

CN Olot  6 – U. Autònoma/Sabadell C 7 (2-2 ; 2-1 ; 1-3 ; 1-1)
Dissabte 3-3-2012


Dissabte passat els olotins sortien amb moltes ganes de retrobar-se amb la victòria i per aquesta raó van sortir molt concentrats. Però una altra vegada el CNO van perdre per la mínima i en l’últim moment.
Malauradament això ja ha succeït diverses vegades al llarg de la temporada. Alguns poden atribuir-ho a la falta de sort, però  s’ha de creure que es deu principalment a la falta d’experiència de molt s dels integrants de l’equip. Fet perfectament comprensible quan parlem que aquests tenen 16 i 17 anys i que estan jugant a nivell absolut contra rivals de molta experiència com va passar dissabte passat contra la Universitat Autònoma.
Aquest dissabte els olotins no es van merèixer perdre el partit. En defensa van jugar molt bé, col·laborant entre tots per  bloquejar amb els braços molts llançaments, recuperant nombroses pilotes a través de la defensa al boia i realitzant accions diverses que demostraven que els olotins estaven posats en el partit, confiant en el bon treball des de la porteria.
Però i el atac què? Més del mateix, posant pilotes de perill al boia, buscant llançaments, generant ocasions de superioritat numèrica, etc. És veritat que en determinats moments faltava movibilitat, fet necessari per jugar contra un equip pesat i amb poca resistència com el visitant.
Malgrat l’excel·lent joc dels olotins, a falta de 19” els visitants van marcar el gol de la victòria en una jugada al límit deixant als olotins amb cara de “tonto” i decebuts per aquest desenllaç tan cruel. El més important és poder jugar cada partit a aquest  nivell i evitar encomanar-se dell jocl dels rivals.  Si això es pot assolir la trajectòria actual de l’equip serà un altre.
La línia de treball és bona, però falta la regularitat que doni confiança als jugadors pel treball que estan fent, punt fonamental per retrobar-se amb la victòria. El proper dissabte, a les Tries, davant d’un equip amb molta experiència com el CN Sallent tenen una nova oportunitat.

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel; RAVIÑA, César; IBERN, Jan; COLOMER, Sergi (1); REIXACH, Marc (1); PUERTO, Daniel; PLANA, Jesús (2); SOY, Sergi; ABEL, Arnau (1); GASULLA, Miquel (1); MELNYK, Anton.