dilluns, 19 de març del 2012

JUVENIL

CN Manresa 17 – CN Olot 13 (7-4 ; 1-2 ; 3-4 ; 5-3)
Diumenge 18 de març de 2012

Els juvenils olotins no van estar a l’alçada en l'inici de la segona part de la temporada que té com a ojectiu quedar entre els dos primers i disputar la fase d'ascens a Divisió d'Honor.
Els olotins cada vegada que s’enfronten als manresans amb alguna cosa en joc sembla que surten espantats i de vegades  a estones, sembla que no estiguin a la piscina. Ahir no va ser l’excepció, els olotins van fer un partit molt dolent en tots els aspectes del joc.
El desenvolupament del partit va estar marcat per una primera part de 7 a 4 a favor dels locals, a partir d’aquell moment els de la garrotxa van anar tot el temps a remolc. Van poder empatar en el tercer quart, però els locals ràpidament van tornar a distanciar-se augmentant el marcador fins al 17 a 13 final.
La gran diferència del partit va estar en l'actitud dels dos equips, mentre  que els locals van sortir amb molta agressivitat (en el bon sentit), els visitants van jugar amb el fre de mà posat. Tot plegat va fer que els garrotxins perdessin una gran quantitat de pilotes.
Ara s’ha de netejar la imatge en el proper partit davant el CN Rubí el proper diumenge.