dilluns, 20 de febrer del 2012

2a CATALANA FEMENINA

CN Olot 5 WU Autònoma 8 (1-2; 0-1; 2-2; 2-3)

Dissabte, 18-02-2012

Bon partit el d’aquest cap de setmana el fet per les noies davant d’un rival experimentat i superior en qualitat waterpolística.
Per fer front a aquests rivals les olotines tenen clar que no s’han de posar nervioses sigui quin sigui el resultat del mateix. Saben que han d’alentir  al màxim possible el joc, amb l’objectiu de no caure en un desgavell del qual poques vegades en surten beneficiades. Aquesta premissa i una defensa en zona per limitar el joc a la boia de les barcelonines va permetre CN Olot mantenir una distància òptima per poder disputar el partit en l’última part.
En aquest últim parcial les locals van aconseguir posar-se només a un sol gol (5-6) a falta de tres minuts per la finalització del partit. Malauradament una exclusió en contra a falta de 39 segons i l’execució positiva de la mateixa, va tirar per terra les aspiracions de lluitar com a mínim per l’empat. Un últim gol fruit de la desil·lusió de les jugadores va maquillar el resultat per a les universitàries.
En definitiva cal considerar que es va fer una feina més que correcte per part de totes les jugadores, juguessin més o menys, fet que demostra que el salt definitiu a un nivell més alt és molt a prop si es treballa amb convicció per aconseguir-lo.


VENTOLÀ, Anna; AGUSTÍ, Alba (1); JAIME, Zaida ; ALBELLA, Ester (1); NOGUÉ, Vanesa (1); ARGUILEA, Lorena; DESEURA, Gemma; ROMERO, Mireia; MASSEGUR, Bàrbara (2); GARRIGA, Vanesa; AGUILERA Elisabeth; SANCHEZ, Marina; FUENTES, Cristina.