dijous, 2 de febrer del 2012

3a CATALANA MASCULINA

CN Granollers 14 – CN Olot 7 (5-3 ; 6-0 ; 2-2 ; 1-2)
Dissabte 28-01-2012

Aquest cap de setmana va començar  la segona volta i no ho va fer gaire bé per als olotins ja que van rebre una derrota contundent.
El començament del partit va ser un indicador de  la gran quantitat de gols que hi hauria, però semblava que no seria molta la diferencia entre tot dos equips, ja que en només en 4 minuts el  resultat era de 3 a 3. Malgrat això el colapse del olotins van ser deseperant ja que van trigar 14 minuts en tornar a marcar. En aquest temps els locals van aprofitar els errors dels visitants en el replegament defensiu i el seu nou jugador va destacar-se com a braç executor marcan tels 5 primers gols per un total de 9 gols.
Tot i que la diferència en el marcador fou gran, els olotins van demostrar una cosa que en els últims dos partits no van demostrar: actitud.
En partits igualats als olotins els costa treure aquesta força i actitud que és una de les caracteristiques que tenen. aquest dissabte sí que va succeir. Bona senyal.
Ara venen tres partits més fora de casa, molt importants, dels quals s'ha de treure quelcom important.

GUTIERREZ, Àngel;  ALBELLA, Jordi (1);  IBERN, Jan; COLOMER, Sergi; REIXACH, Marc (1); PLANA, Jesús (1); GASULLA, Miquel (4); ABEL, Arnau; RAVIÑA, César; PUERTO, Daniel; MELNYK, Anton.