dimarts, 14 de febrer del 2012

JUVENIL

CN Rubí 17– CN Olot 10
Diumenge 12-02-2012 

L’equip olotí va començar molt malament el partit i en cap moment va poder portar l’iniciativa en el joc, sempre va anar pel darrere en el marcador i aquesta va ser una tònica  que va durar tot l’encontre.
Quan semblava que l’equip començava a sortir i a entrar en el partit a començaments del tercer quart, una reacció ràpida dels locals van acabar de sentenciar als garrotxins.
Es poden buscar moltes raons, les baixes, la falta d’entrenament durant la setmana per causes de força major... moltes es poden trobar i malauradament no hi ha control sobre cap d'elles. El que si que es pot controlar és la intensitat amb la qual es surt a jugar, intensitat que va estar present contra el Sant Feliu, però diumenge passat no es va veure i quan es va voler reaccionar ja fou massa tard.
Encara queden 2 partits d’aquesta fase i pot passar de tot, el proper davant el CN Manresa i l’últim a piscina del Premià que ve fent resultats molt bons. No es pot entrar en la relaxació!!!

 MELNYK, Anton.; REYES, Marc; VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; VENTOLÀ, Joan; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David; IBERN, Jan; PUERTO, Daniel (1); COLOMER, Sergi (2); GASULLA, Miquel (3); ABEL, Arnau (4).