3a CATALANA MASCULINA

CN Rubí B 7 – CN Olot  7 (1-2 ; 2-4 ; 2-0 ; 2-1)
Dissabte 04-02-2012

L’Olot absolut va deixar escapar un punt aquest dissabte en la piscina del CN Rubí.
Els olotins van fer una molt bona primera part, arribant a la mitja part amb una avantatge de 3 gols (3 a 6). Es va fer un bon treball en les jugades de superioritat numèrica i reajustant constantment la defensa per evitar els llançaments dels seus dos jugadors més forts. Però el partit es va fer llarg i els olotins van caure físicament, fet que va propiciar alguns errors defensius i sobretot erros en la presa de decisió en atac.
Malgrat tot, es va arribar als últims minuts del partit amb una avantatge de 5 a 7 a l’electrònic. Va ser en aquest moment on feia falta l’oxigen per poder decidir, quan els visitants van notar més la falta d’energies, desaprofitant dues jugades de superioritat numèrica que fins al moment havien sigut la clau del bon joc olotí. Al mateix temps els visitants van aprofitar perquè els seus dos màxims artillers de l’equip A i B del Rubí marquessin un gol cadascú per poder posar les taules en el marcador.
Els olotins van deixar escapar una oportunitat d’or per poder puntuar i sortir de la penúltima posició de la lliga.
El proper dissabte toca visitar la piscina del CN Montjuïc a dos quarts de vuit de la tarda.

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel (2); IBERN, Jan; COLOMER, Sergi; REIXACH, Marc (2); PLANA, Jesús (2); GASULLA, Miquel; ABEL, Arnau (1); RAVIÑA, César; PUERTO, Daniel; MELNYK, Anton; SOY, Sergi.