dimarts, 14 de febrer del 2012

3a CATALANA MASCULINA

CN Montjuïc B  7 – CN Olot 6 (2-1 ; 0-1 ; 1-2 ; 4-2)
Dissabte 11-02-2012 

Més punts que se'ls hi escapen als olotins. Després de fer un bon partit en línies generals, els olotins van perdre en els últims 8 minuts de joc.
La del passat dissabte és una piscina molt complicada per les característiques de l’equip visitant, però malgrat aquest fet els olotins van fer un partit bo, tacat només per alguns errors puntuals que van ser claus en el desenvolupament final del partit. 
Altra vegada els de la Garrotxa desaprofiten una excel·lent oportunitat per allunyar-se de la part baixa de la classificació, i ja en són moltes. És veritat que el joc que s'està desenvolupant és bo, sobretot en l'apartat defensiu, però amb això no se'n fa prou per poder sumar punts. El proper cap de setmana no és el millor per poder fer-ho ja que és rep al primer classificat i segurament el millor equip de la lliga, la Unió Esportiva Horta, però els olotins es deixaran la pell per poder sumar els punts.

 PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel; COLOMER, Sergi; REIXACH, Marc (2); PLANA, Jesús (2); GASULLA, Miquel; ABEL, Arnau (1); RAVIÑA, César (1); PUERTO, Daniel; MELNYK, Anton; SOY, Sergi.