dilluns, 20 de febrer del 2012

3a CATALANA MASCULINA

CN Olot 7– UE HORTA 10 (1-0 ; 3-4 ; 1-4 ; 2-2)
Dissabte 18-02-2012 

El dissabte es presentava complicat per l’equip absolut del CN Olot ja que va rebre sense la plantilla al complert el primer classificat, l'UE Horta. Però el partit va estar molt lluny del que s’esperava.
Els locals van sortir molt concentrats i van desenvolupar un excel·lent joc defensiu i aprofitant la majoria dels errors que forçaven en l'equip visitant per marcar.
El desenvolupament del partit va estar molt igualat durant la major part del mateix. La diferència la van marcar els visitants en el tercer quart que a través de llançaments des de l’arc van poder distanciar-se en el marcador posant una barrera de 3 gols que els locals ja no van poder reduir. La falta de físic provocada pel desgast d'haver de jugar tants minuts sense recanvis va ser l'altre handicap dels olotins.
Malgrat el resultat, l’actitud i la imatge de l’equip va ser molt bona. Es va lluitar de tu a tu contra el millor equip de la lliga, cada jugador van complir amb la seva feina i va ajudar tot el que va poder al del costat d’aquesta manera les baixes només es van notar en el apartat físic, però en cap moment en el joc. El cos tècnic espera que aquestes sensacions que hi ha en els últims dos partits s’acabin de materialitzar en victòries per poder sortir de les últimes posicions en la classificació.
Cal felicitar als jugadors i animar-los per fer més partits com el del dissabte passat.

PLANA, Ferran; COLOMER, Sergi; REIXACH, Marc (1); PLANA, Jesús (1); GASULLA, Miquel (2); RAVIÑA, César (2); PUERTO, Daniel; MELNYK, Anton; IBERN, Jan; ROMERO, Albert; ALBELLA, Jordi.