dimarts, 7 de febrer del 2012

JUVENIL

CN Olot  11– CN Sant Feliu 6 (2-1;2-2;4-0;3-3)
Diumenge 05-02-2012 

Excel·lent partit del juvenils olotins. 
Per part de l’entrenador només va fer falta les indicacions tàctiques del principi ja que els jugadors esperaven des de feia temps aquest partit per demostrar-se a sí mateixos que el d'anada el van perdre per errors propis, i això va propiciar que el joc es desenvolupés pel millor camí possible.
Els olotins van sortir amb moltes ganes i molta intensitat, fet que va jugar en contra en l’apartat ofensiu sobretot en els primers minuts, ja que no trobaven opcions clares per definir. Però una vegada passat els primers 8 minuts de joc el guió va ser un altre; el joc va començar a ser molt més fluid en totes les seves facetes. 
Al revés que en la majoria dels partits, els olotins van marcar la diferència en el tercer quart, fent un parcial de 4 a 0 i posant el 8 a 3 a favo, distància que es va mantenir fins al resultat final d' 11 a 6.
Només cal felicitar als juvenils olotins que van fer un partit molt seriós en tots els aspectes, partit que els ha de servir per veure que quan es treballa amb un objectiu clar i amb el qual hi creu tot l’equip es juga amb avantatge i a un nivell més alt com equip que la suma de les individualitats.
Felicitats pel partit fet, però sobretot per la feina feta durant la setmana. El partit només va ser una conseqüència de l’esforç que tot l’equip fa de dilluns a divendres, cada setmana.
Diumenge vinent cal aixecar-se d’hora per jugar a les 10.30 del matí a Rubí, per assegurar matemàticament el primer objectiu de la temporada, quedar entre els 4 primers.

MELNYK, Anton.; REYES, Marc (1); CARRILLO, Abel (1); VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; VENTOLÀ, Joan; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David; IBERN, Jan (2); PUERTO, Daniel; COLOMER, Sergi (5); GASULLA, Miquel; ABEL, Arnau (2).