dimarts, 28 de febrer del 2012

3a CATALANA MASCULINA

CN LHospitalet B  11– CN Olot 10 (3-3 ; 3-1 ; 4-4 ; 1-2)
Dissabte 25-02-2012 

No va ser dels millors partits dels olotins. Condicionats per les baixes, com succeeix últimament, els de la Garrotxa afrontaven el partit contra l’últim classificat el CN l’Hospitalet B amb pocs canvis. Sense ser la causa fonamental de la derrota visitant, possiblement la presència d’algun efectiu més hagués ajudat en els últims minuts del partit.
Els visitants no van fer un bon partit en atac, ja que van tenir un encert molt pobre de cara a porteria. Si be en defensa el van fer de manera correcta, un error per falta de concentració en la defensa d’una inferioritat numèrica en els últims minuts del partit que va donar-li als locals una diferència de 3 gols per poder fer front a la reacció dels visitants, que després de posar-se a un gol van desaprofitar una gran quantitat d’ocasions per igualar el marcador.
Ara toquen 3 patits a casa de manera consecutiva, no són gens fàcils, però pels olotins jugar a casa és un impuls molt important i s’ha d’aprofitar.

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel (1); COLOMER, Sergi; REIXACH, Marc (2); GASULLA, Miquel (4); ABEL, Arnau (1); RAVIÑA, César (1); PUERTO, Daniel; MELNYK, Anton; IBERN, Jan (1).