dimarts, 14 de febrer del 2012

ALEVÍ

CN Olot 4 UE Horta 7 (0-2, 0-0, 1-2, 1-0, 1-2, 1-1)

Diumenge, 12-02-2012

El fet de no jugar cap partit oficial des de fa pràcticament dos mesos es va notar, sobretot al principi del partit on els olotins van encaixar un 0 a 3 de parcial fins que no van poder marcar el primer gol, diferència que al final va ser decisiva.
De fet la sensació fou que hagués estat un partit assequible, si més no per lluitar-lo fins a l’última part,  ja que d’oportunitats se’n varen tenir una bona colla, però l’efectivitat no va ser la desitjada.
Defensivament l’equip va estar molt bé, només falta polir petits detalls que permetran estar segurs al darrera i encarar l’atac amb més èmfasi per millorar els registres anotadors.
Cal destacar que cada vegada l’equip està més conjuntat i això permet donar minuts a tots els jugadors que participen, no només per obligació reglamentària sinó també perquè el bon treball dels jugadors cada setmana ho permet.
La setmana que ve el pròxim rival és el CN Sant Feliu, equip que l’any passat es va mostrar molt més fort que les olotins.

AGUILERA, Ivan; TARRÚS, Marc; MARTÍ, Gerard; SEGURA, Biel; CASADEVALL, Arnau; GHICA, Iulian Razvan; RUIZ DE CAÑAS, Alvaro; COMA, Joan; CRIBERO, Adrià; ROMERO, Braian; RUIZ, Francesc; RUBIO, Jordi; CONGOST, Jordi; MARTÍ, Isaac.